ZDRAVOGIBLJIVOLAHKOTNO

ZDRAVO
GIBLJIVO
LAHKOTNO

O meni

Šele ko zdraviš sebe, odkrivaš to, česar te ne more naučiti nihče drug!

Rodila sem se 1. oktobra 1980 v Novem mestu.

Že v času šolanja na srednji šoli in fakulteti sem čutila nelagodje neizpolnjenosti, dvom o svoji pravi poti, se spraševala, ali so znanja, ki jim sledim, prava izbira zame. Po več kot desetih letih dela v domačem podjetju sem dodobra spoznala, kako uničujoč je stres; še zlasti vodilni smo mu nenehno izpostavljeni. Niz vsakodnevnih odločitev in ravnanja sčasoma pušča posledice na našem zdravju. To je bil povod, da za zdravje svoje družine poskrbim odločno, načrtno in na svoj način.

Zdrav duh v zdravem telesu ali zdravo telo za bistrega duha!

Prva postaja je bila informoterapija, s pomočjo katere sem si izboljšala počutje in zdravje. Prepričala in navdušila me je. Odločila sem se za nakup naprave Diacor in tako se je pričelo in še vedno traja moje izobraževanje v tej smeri.

Kmalu sem začutila potrebo po poglabljanju svojega pogleda na človeka ter energije v njem in njegovi okolici. Zato sem izobraževanje nadaljevala na šoli za bioterapevte pri Marjanu Ogorevcu in Neli Rep. Naučila sem se bolje spoznati sebe, senzibilno čutiti in prepoznavati energije, spoznavala sem tudi tradicionalno kitajsko medicino ter zdravljenje s pomočjo reikija.

Moje raziskovanje se je nadaljevalo pri učitelju metode AEQ Alešu Ernstu, ki temelji na klinični somatiki in katere namen je sprostiti kronično napete mišice, ob tem pa fizične in čustvene poškodbe ter sproščeno zadihati s polnimi pljuči.

Rada opravljam svoje delo, ta moja prizadevanja in raziskovanja mi podeljujejo smisel in me ženejo naprej. Energije za nova raziskovanja mi nikoli ne zmanjka, saj se zavedam, da se ta pot še ne bo zaključila.

Svojemu življenjskemu spremljevalcu Miru in sinu Žigu sem hvaležna za podporo, prav tako vsem učiteljem, saj je vsak od njih doprinesel k moji osebnostni in profesionalni rasti.

Svobodno gibanje, neodvisno mišljenje, mik raziskovanja!