ZDRAVOGIBLJIVOLAHKOTNO

ZDRAVO
GIBLJIVO
LAHKOTNO

AEQ delavnica dihanja v Metliki

Podrobnosti dogodka

This event finished on 13 junij 2020

Namenite nekaj trenutkov opazovanju vašega dihanja. Bodite pozorni, če pozabite za trenutek dihati, hlastate za zrakom, vzdihujete, zehate, ko ni realnih razlogov za to, dihate z usti, hiperventilirate (kratek, plitev, hiter vdih in izdih => prehitra izmenjava plinov v pljučih), dihate z rameni – navpično, samo v zgornjo tretjino pljuč, … vse to so tihi, a pomembni znaki neučinkovitega dihanja, ki so vzrok za mnoge tezave (kronična utrujenost, anksioznost, nespečnost, smrčanje, astma, glavoboli, težave s peristaltiko, slabitev imunskega sistema, …).

V kolikor ste odgovorili pritrdilno na zgornji tekst, potem VABLJENI
NA SKLOP 2-eh AEQ® DELAVNIC DIHANJA V METLIKI

Datum: 06.06.2020 in
13.06.2020, sobota, ob 9:00 uri
Lokacija: BAR LIBER, CESTA XV. BRIGADE 51, METLIKA (DVORANA V 1.NADSTROPJU)
Trajanje: od 9:00 do 12:00 ure
Cena: 80 € na osebo
(možna je prijava tudi na eno 1. delavnico, potem je cena 40 €)
Delavnico vodim: Lidija Jakljevič,
Učiteljica AEQ metode 2.stopnje,
Učenka AEQ metode 3. stopnje,
Učiteljica AEQ dihanja 1. stopnje

S seboj prinesite blazino za izvajanje vaj na tleh, ter po potrebi vzglavnik. Oblecite udobna oblačila, v katerih se lahko neovirano gibate, da boste sproščeno raziskovali in izvajali somatsko gibanje.

OPOZORILO: Število mest je omejeno, zato ne čakajte s prijavo na
tel: 031 348 102 ali
e-mail: lidija.jakljevic@gmail.com

Na delavnici boste spoznali simptome nefunkcionalnega gibanja in dihanja (hiperventilacija, dihanje samo z zgornjim delom pljuč, dihanje z rameni, kratka dihalna prekinitev, …) ter kako le-to vpliva na naše delovanje, zdravje in vitalnost. Težave, ki zato nastanejo so kronična utrujenost, anksioznost, nespečnost, spalna apnea, kardiovaskularne bolezni, astma, alergije, debelost, refluks, zaprtost, razdražljivo črevesje, bolečine v vratu, ramenih, glavoboli,…).

Naučili se boste, kako pravilno dihati in si tako zmanjšati oksidativni stres, izboljšati imunski sistem, povečati količino kisika v tkivih, izboljšati cirkulacijo,…

Z AEQ dihalnimi vajami in dihalnimi protokoli, ki se jih boste učili na delavnici in jih potem redno izvajali tudi doma, si korigiramo center za nadzor dihanja in tako izboljšujemo kvaliteto dihanja (na nos, tiho, počasi, umirjeno), zdravja, življenja,…

Zadihajmo s polnimi pljuči.

Vabljeni