30-dnevni spletni AEQ program: Osvobodite se kroničnih težav

Podrobnosti dogodka

 • Datum in čas :

Časovnica:

12.11.2023, nedelja, ob 19:30 (uvodno predavanje),

Nadaljujemo v ponedeljek, 13.11.2023,

20:00 do 20:45 (30 min AEQ vaje/dihalni protokoli, 15-20 min odgovori na vaša vprašanja, razlaga)

Zaključimo v petek, 15.12.2023

Skupaj bomo 30 druženj po cca 45 min.

Program bo potekal vse dni v tednu, razen sobot

Lokacija:

ZOOM

Cena:

300 EUR

Prijave so obvezne.

Prijavo potrdite s plačilom na TRR, ki vam ga posredujem na vaš e-mail ob prijavi.

Število mest je omejeno.

Prijavite se preko spodnjega obrazca, ali na e-mail:  lidija.jakljevic@gmail.com ali tel: 031 348 102

  NAMEN PROGRAMA:

  Na programu boste prek AEQ vaj, dihalnih protokolov in razlag spoznavali svoje temne sence, občutke, čustva, ki vam bodo omogočala videti jasnejšo sliko vašega življenja, čutiti več resnice, prepoznati potisnjeno nemoč, katere bremena se mogoče tudi ne zavedate več, a kljub temu ima vpliv na vas in vam kroji vašo usodo, življenje. Težav, ki so vas spravljale v nemoč niste znali, mogli ali smeli urejati, dokler so bila še akutna, zato vas vsak dan bolj omejujejo, dušijo ter potiskajo v vedno večje kronične težave vseh vrst (kronične bolezni, kronična utrujenost, depresija, izgorelost, strah, žalost, nemoč, neurejeni odnosi s partnerjem, otroci, starši, ponavljajoča se neželena stanja, dogodki,…).

  V toku programa boste dovolj zvišali čustveno zrelost, da si boste upali čutiti dejansko stanje v vas in vaši okolici, ga poimenovati, sprejeti in nato spreminjati vzorce, kateri vam ne prinašajo željenih rezultatov in tako urejati sedanjost, ki bo vplivala na boljšo prihodnost, tako vas, kot vaših najbližjih.

  Iluzija=laž (kratkoročna iluzija, naredi resničnost lepšo in boljšo kot dejansko je, dolgoročno povzroča bolečine) nam onemogoča videti resnico, se odmika od nje. Ustvarili smo jo tako, da smo napeli mišice, naredili oklep (SMA) in popačili dihanje, da smo zmanjšali občutek nemoči, groze,… takrat, ko smo bili majhni, nemočni, odvisni od okolice, ko je bilo prehudo, da bi čutili dejansko stanje in četudi smo se mi, drugi igralci in okolje spremenili, smo še vedno ostali zataknjeni v tem stanju, ki nam onemogoča kvalitetno živeti.

  Več resnice (kratkoročno tudi boli, dolgoročno osvobaja), ki jo boste spoznali, prinese več svobode.

  Na programu boste dobili podroben opis AEQ vaj v pdf formatu, da jih boste lahko izvajali, raziskovali sami, tudi po zaključku programa in tako bolje spoznavali svoje nezavedne vzorce, ki povzročajo neželene rezultate.

  Delavnica je primerna tako za tiste ki AEQ metode® še ne poznajo, kot za tiste, ki želijo še dodatno poglobiti svoje razumevanje AEQ gibalnih in dihalnih vaj® in teorije.

  Za 30 min se bomo povezali prek aplikacije ZOOM. Vodila vas bom izbrano AEQ vajo ali dihalni protokol za tisti dan, zraven bo sledila razlaga, ki je nujen del učenja in razumevanja, kako vaje in dihalni protokoli vplivajo na kronične napetosti v telesu, ter kako z usmerjanjem pozornosti povezujete um in telo, kar vas vodi v dobro počutje, lahkotnost, svobodo. Po zaključeni vodeni vaji ali dihalnem protokolu za tisti dan, bom odgovarjala na vaša vprašanja. AEQ vaje bom vodila na različen način, saj raznovrstnost zmanjša občutek začetne enoličnosti, kar zna biti pogost vzrok za odpor do vaj. Takšno vodenje vam bo omogočilo vedno boljše dojemanje smisla vaje in ohranjalo pozornost na vaji in telesu, kar je tudi namen vaj in programa.

  Z rednim vodenim izvajanjem AEQ vaj in dihalnih protokolov prek ZOOM-a boste nerazložljiv odpor do vaj, ki je pogost vzrok pri kroničnih zakrčenostih, bistveno zmanjšali in primerno z vztrajnostjo napredovali in sproščali napetosti, ki vam povzročajo neučinkovito dihanje, bolečine in otežujejo lahkotno gibanje.

  Za delavnico potrebujete:

  • dobro internetno povezavo, da boste imeli primerno kakovost slike, da bom lahko videla, kako izvajate vajo, ki jo vodim
  • prostor, kjer boste imeli mir, da se lahko v polnosti osredotočite na izvedbo vaje
  • podlogo za ležanje na tleh, če vas rado zebe tudi kakšno odejo.

  V kolikor zaradi nepredvidene situacije ne boste mogli prisostvovati pri vodenju vaje v živo, vam bom poslala dostop do posnetka, ki si ga boste lahko ogledali enkrat v naslednjih 24 h.  Priporočam, da ste prisotni na delavnici v živo, saj posnetek nima enakega učinka na vas.

  Delavnico vodim:

  Lidija Jakljevič,

  Učiteljica AEQ metode® 3. stopnje

  Učenka AEQ metode® 4. stopnje 3/5

  Učiteljica AEQ dihanja® 2. stopnje

  Učiteljica AEQ odnosov® 1. stopnje

  Mobi: 031 348 102,

  Mail: lidija.jakljevic@gmail.com