ZDRAVOGIBLJIVOLAHKOTNO

ZDRAVO
GIBLJIVO
LAHKOTNO

Mnenje udeleženke 30-dnevnega online programa

Lidija,

z velikim veseljem delim svoje izkušnje z AEQ programom. V času AEQ programa sem resnično spoznala veliko o sebi, o svojem otroštvu, svojih starših, delovanju človeka kot celote (um, telo, podzavest). Prva stvar, ki me je že po parih srečanjih presenetila, je bila globina spoznanj o sebi. S pomočjo AEQ programa sem začela razumeti, kako so se nekateri vzorci vedenja oblikovali že v mojem otroštvu in kako vplivajo na moje vsakdanje življenje. Skozi vaje sem prepoznala številne vzorce in prepričanja, ki sem jih nezavedno prevzela iz svojega otroštva. To spoznanje mi je omogočilo, da sem začela razumevati in spreminjati svoje reakcije in odzive na vsakdanje situacije. Že pred programom sem se zavedala, da nekatere stvari v mojem življenju niso OK, da moram nekaj spremeniti, pa nikakor nisem našla prave razlage oz rešitve za to. Ob tvojih razlagah mojih reakcij na dihalne vaje in vaje za telo sem počasi začela razumevati, od kje izvirajo moje težave, kako se jih lotim in spreminjam. Ves čas programa sem imela občutek, kot da si bila celo otroštvo z mano in si non stop spremljala naše družinsko življenje, sedaj pa mi razlagaš kako lahko svoje navade, podzavest spremenim. Bila sem pozitivno presenečana, kaj vse si mi povedala o meni in mojih problemih in to samo iz tega ko si gledala kako reagira moje telo na vaje. Vaje delam vsaj 5x na teden in komaj čakam, da jih grem narediti, saj sem po vajah počutim zelo umirjeno.

Ogromno sem se naučila tudi o svojih starših. Razumevanje njihovega vpliva na moje življenje mi sedaj pomaga bolje razumeti njihova dejanja in odločitve. Spoznala sem, da so tudi oni le ljudje s svojimi lastnimi izkušnjami in občutki ter da so nekatere njihove odločitve bile posledica njihovega lastnega otroštva in izkušenj.

AEQ program mi je prinesel globoko zadovoljstvo in notranji mir. Zavedanje o sebi in svojem ozadju mi je omogočilo, da bolj razumem in sočutno gledam na svoje življenje in odnose. Zdaj se počutim bolj mirno, saj vem, da sem na poti k pozitivnim spremembam v svojem življenju. Pot pa še zdaleč ni končana.

Lep dan še naprej,

 Anita

OSTALE NOVICE