ZDRAVOGIBLJIVOLAHKOTNO

ZDRAVO
GIBLJIVO
LAHKOTNO

Mnenje udeleženke programa

Pozdravljena Lidija,

Sporočam ti, da sem s 30-dnevnim programom zelo zadovoljna in se ga bom v prihodnosti še kdaj udeležila. Naučila sem se vsak dan nekaj novega in veliko lažje mi je bilo razumeti moje počutje ob tvoji razlagi. Lažje mi je bilo tudi to, da sem se v skupini počutila dobro, saj ima vsak izmed nas podobne težave iz preteklosti, s katerimi se sooča in vem, da nisem sama in edina, ki se mi to dogaja. Med programom sem imela kar nekaj neprespanih noči, bolečin v želodcu, slabosti in vrtoglavice. Vsako stvar sem umestila, kam spada, se z njo soočila, jo predelala in šla majhen korak naprej. Naučila sem se potrpežljivosti in mirnosti sama s sabo in to prenašam tudi na druge. Pri nas doma je bolj umirjeno in sproščeno in to vse izhaja od mene. Bolj se obvladam, spreminjam stare vzorce in zaenkrat mi gre vsak dan malček boljše in na to sem res ponosna. Seveda niham z občutki, a sem veliko boljše, imam več energije, volje, zadovoljna sem v sebi, manj me je strah in bolj zaupam vase. Na trenutke sem presrečna, izpolnjena in za te občutke sem neizmerno hvaležna, počutim se nagrajeno za ves moj trud in čas, ki sem ga do sedaj vložila v AEQ.
Z vajami in dihalnimi protokoli nadaljujem in vztrajam, ker sem z AEQ vajami pridobila neprecenljive izkušnje, popolnoma nov pogled nase, svoje življenje, odnose in zame je ta metoda čudež, za katerega se mi ni niti sanjalo, da obstaja.
Priporočala bi jo vsakemu, čeprav opažam, da se ljudje sploh ne zavedajo, kaj se okrog njih dogaja in si ne znajo pomagati.
Melita

OSTALE NOVICE