ZDRAVOGIBLJIVOLAHKOTNO

ZDRAVO
GIBLJIVO
LAHKOTNO

Mnenje udeleženca 30-dnevnega programa

“Z Lidijo sem se srečal že pred časom zaradi težav s križem in trganjem v nogo. Na individualnih terapijah sva lepo napredovala in že tam mi je svetovala udeležbo na kakšni od delavnic, vendar me je zvilo ob misli da bi imel Zoom 30 dni zaporedoma, vsak dan z izjemo sobot… “Kako bom to usklajeval z drugimi obveznostmi, 2x tedensko bi še šlo, ampak vsakodnevno … “
Do trenutka ko se mi je stanje ponovno poslabšalo do take mere, da sam nisem našel poti ven. Nekako istočasno sem tudi videl vabilo na program, zbral pogum in se končno prijavil  “Pa poskusimo, izgubiti ne morem ničesar”. In je prišel prvi dan in prvo srečanje, drugo, tretje, … Tista urica je vsakič minila kot bi mignil, stanje se je izboljševalo iz dneva v dan, zavedanje samega sebe je napredovalo. Na koncu sem bil odsoten natanko enkrat, kar mi je bilo še nekaj mesecev nazaj nepredstavljivo.
Izvedba programa je bila super, in jo močno priporočam vsem, ki jih pestijo kronične težave. Je pa res da sam program ne bo čudežno odpravil težav, boste pa na njem spoznali učinkovite načine, kako se sami spopadati s težavami in bolje spoznati samega sebe.”

OSTALE NOVICE